© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.01.2017 18:25:44

Kek med tekmo v avtomobilu, z ekipo morda ne bo odpotoval na priprave na Portugalsko

Grega Wernig

Celjani so gostovali na Rujevici, kjer jih je Rijeka ugnala s 3:2 (1:1).

Nogometaši Celja nadaljujejo priprave v Umagu, zdaj je za njimi tudi prva prijateljska tekma. Igor Jovićević in njegovi varovanci so se odpravili na Reko in na Rujevici merili moči z domačim hrvaškim prvoligašem. Grofi so dvakrat vodili, toda Rijeka, ki je po prvem delu prvenstva brez poraza na vrhu lestvice, je na koncu vendarle slavila s 3:2 (1:1). Za moštvo iz knežjega mesta sta v polno zadela Hadžić in Belić, pri gostiteljih so bili uspešni Gorgon, Črnic in Zuta.

Zasedba iz Arene Petrol se je predstavila v zasedbi Kotnik (od 46. Rozman), Kous (od 46. Pišek), Džinić, Hadžić (od 46. Eliosius), Travner, Cvek, Pungaršek (od 46. Cvijanović), Rahmanović (od 46. Požeg Vancaš), Čirjak (od 46. Podlogar), Košman (od 46. Belić), Volaš (od 46. Brecl).

Kot zanimivost omenimo, da Matjaža Keka ni bilo na domači klopi, svoje mesto je prepustil pomočnikoma Vjekoslavu Miletiću in Danku Matrljanu. Mariborskega strokovnjaka je "napadla" gripa, zato je dogajanja na igralni površini spremljal v varnem zavetju svojega avtomobila. Da bolezen ni nedolžna, razkriva informacija, da bojda obstaja realna možnost, da nekdanji selektor slovenske izbrane vrste v petek z ekipo ne bo odpotoval na trinajstdnevne priprave na Portugalsko, temveč se ji bo pridružil malce pozneje oziroma takrat, ko bo okreval.