© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.03.2016 14:20:17

Handanović kmalu odhaja?

Italijanska Gazzetta omenja možnost, da Samir Handanović poleti zapusti milanski Inter.

Ni prvič, verjetno ne tudi zadnjič, da se spet piše o možnosti odhoda Handanovića iz tabora modro-črnih. Nazadnje se je o tem govorilo še ne tako dolgo nazaj, ko nekdanji kapetan slovenske reprezentance kar ni in ni podaljšal pogodbe z Interjem. Na začetku leta, ko se je to vendarle zgodilo, naj bi bilo tudi konec ugibanj o možnem odhodu.

A, glej ga zlomka. Nepolne tri mesece pozneje italijanski športni časnik spet omenja to možnost. Razlog, da bi 31-letnik utegnil poleti zapustiti Milano, pa je - liga prvakov. Handanović si neizmerno želi nastopiti v najmočnejšem evropskem tekmovanju, trenutno pa kaže, da se mu z Interjem spet ne bo uspelo uvrstiti vanj.

Trenutno je na petem mestu, do konca je še osem krogov. Če v tem času Interju ne bo uspelo priti vsaj dve mesti višje, pri Gazzetti že špekulirajo s tem, da se bo Handanović sporazumno razšel s klubom, s katerim je januarja sklenil pogodbo do leta 2019, seveda ob primerni odškodnini. Kam naj bi Handanović šel, ne omenjajo, zgolj to, da to ne bi bil italijanski klub.

Italijani že pišejo tudi o možnih naslednikih v vratih Interja, glavna kandidata v primeru odhoda Handanovića za njegovi zamenjavi naj bi bila vratar Genoe Mattia Perin in čuvaj mreže Atalante Marco Sportiello.