© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.01.2016 12:49:48

Komu je Haris Vučkić posvetil svoj prvi gol v dresu Wigana? (video)

wiganlatics.co.uk

Slovenski reprezentant Haris Vučkić ima v teh dneh več razlogov za zadovoljstvo.

Slovenski nogometaš Haris Vučkić je po daljšem času spet opozoril nase. Na tekmi med njegovim Wiganom in Sheffield Unitedom je zabil svoj prvi gol po poletnem prestopu, dobro razpoloženje je nekoliko pokvarilo le dejstvo, da so domači zapravili visoko vodstvo 3:0. V drugem polčasu so namreč prejeli kar tri zadetke in obračun v tretji angleški ligi se je končal s 3:3.

Ne glede na vse je Vučkić po tekmi sijal od zadovoljstva, ni namreč nepomembno, da je tokrat odigral svojo prvi ligaški obračun po lanskem septembru! Nato se je poškodoval in obdobje, ki je sledilo, je bilo zanj še kako mučno. Zdaj verjame, da bo prihodnost lepša – vsaj kar zadeva njegovo nogometno udejstvovanje. V zasebnem življenju pa se mu tako ali tako obeta nekaj najlepšega, postal bo namreč oče. To je razkril prav po doseženem zadetku, ko si je žogo zatlačil za dres, dvomov ni bilo.

"Kmalu pričakujem naraščaj," je potrdil s strani Newcastle Uniteda posojeni Domžalčan in dodal: "Gol je za mojo ženo in otroka. Res sem bil vesel, ker sem lahko storil, kar sem."