© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
14.08.2015 13:41:31

Belec na zdravniške preglede v Rusijo

vszi

Petindvajsetletni mariborski vratar naj bi naposled dobil novega delodajalca.

Vid Belec je na začetku letošnjega februarja v še vedno ne povsem razjasnjenih okoliščinah nepričakovano zapustil Konyspor in vse od takrat ni branil. Uradno je sicer še vedno član italijanskega velikana Interja, toda že nekaj časa je jasno, da kariere ne bo nadaljeval v Milanu, ampak si mora poiskati nov klub.
Italijanski mediji so pred dnevi poročali, da naj bi bil 25-letni mariborski vratar zelo blizu prestopu v Malmö, ki se bo v zadnjem krogu kvalifikacij za ligo prvakov pomeril s Celticom, toda s selitvijo v tretje največje švedsko mesto na koncu vendarle ni bilo nič.

Po naših informacijah pa bi se utegnilo zgoditi, da bo občasni slovenski reprezentant nove izzive našel v Rusiji. Dobili smo namig, da se že mudi v po površini največji državi na svetu, in sicer v Samari, kjer domuje prvoligaš Krila Sovjetov, v dresu katerega sta v preteklosti igrala Suad Fileković in Nejc Pečnik. Ali bo tudi Vid Belec, naj bi bilo znano zelo kmalu. Načelni dogovor o sodelovanju naj bi bil že sklenjen, od podpisa pogodbe ga menda ločil le še zdravniški pregled.