© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tk
tk
20.07.2015 11:14:36

Bezjak: Vrnili se bomo na pravo pot

HNK Rijeka

Tudi na drugi tekmi hrvaškega prvenstva Rijeka Matjaža Keka ni okusila slasti zmage, temveč je na domači tekmi z ekipo Slaven Belupo remizirala. Dva zadetka je prispeval Roman Bezjak.

Koroški napadalec, ki se je v Rijeko preselil iz hrvaškega Ludogorca, se je v novem okolju hitro znašel in se domačim navijačem prikupil z dvema zadetkoma. A na koncu nista bila dovolj za zmago, tekma na Kantridi se je končala z rezultatom 3:3."Tako, kot smo igrali v zadnjih dvajsetih minutah, bi morali igrati od začetka tekme. Dobro je, da smo se vrnili v tekmo in povedli, toda spet so se nam zgodile posamične napake, ki so nas stale dve točki," je po tekmi za klubsko spletno stran povedal Bezjak

Rijeka je še enkrat več odigrala zelo napadalno, vendar streli niso obrodili sadove, nato pa so se na začetku drugega dela znašli v rezultatskem zaostanku. Bezjak je z dvema zadetkoma tehtnico prevesil na stran Rijeke, trenutek neapzljivosti pa jih je tako kot v ligi Europa stal odličnega rezultata. "Vračamo se na pravo pot. Ko bomo prvič zmagali, se bomo res sprostili in začeli igrati res dobro."