© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bo
bo
17.04.2015 17:25:46

Oče jo je podal, z bratom sta jo spustila na tla

Profimedia

Slovenski nogometaš Haris Vučkić razkril, zakaj in kako je razočaral svojega očeta.

O Harisu Vučkiću se na Škotskem govori vse glasneje, dobre igre v dresu Rangersa so bile dovolj, da so o njem kot o potencialni okrepitvi že začeli razpredati tudi navijači Celtica. Kaj bo poletje prineslo Slovencu, je jasno še prezgodaj govoriti, ni pa nobenega dvoma, da ima zdaj precej več oboževalcev, kot jih je imel še v prvem delu sezone, ko pri Newcastle Unitedu ni pravzaprav nič odigral.

Kako dobro mu gre na Škotskem, priča dejstvo, da so Vučkića javnosti nekoliko bolj temeljito predstavili tudi na uradni spletni strani Scottish Professional Football League, torej združenja, ki vodi tekmovanje v štirih najmočnejših škotskih ligah. Domžalčan je odgovoril na nekaj vprašanj in postregel z nekaj zanimivostmi.

Zanimiv je bil predvsem odgovor na vprašanje, kateri šport ima najraje poleg nogometa. "Košarko," je izstrelil Vučkić, nato pa pristavil: "Moj oče je razočaran, ker nisem košarkar. On je bil, in ko sva bila s starejšim bratom mlajša, je želel, da bi se začela ukvarjati s košarko. Vrgel nama je žogo, toda midva sva jo ujela in spustila na tla ter si jo začela podajati z nogo. To se je splačalo, tudi moj brat je namreč nogometaš, je branilec pri Krki."