© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.01.2015 14:05:18

Nove še ni podpisal

Profimedia

Roman Bezjak se z Ludogorcem pogovarja glede podaljšanja sodelovanja, toda nove pogodbe še ni podpisal.

Roman Bezjak bo imel poleti proste roke pri iskanju novega delodajalca; če seveda ne bo prej podpisal nove pogodbe z Ludogorcem. O tem, kaj čaka hitronogega Korošca, se je pred časom govorilo marsikaj. Tudi to, da bo januarja zagotovo odšel drugam. Želel naj bi ga namreč Werder iz Bremna. Toda nato je marsikaj zapletla poškodba, ki mu je več mesecev povzročala težave. Te so postale celo tako velike, da je moral na koncu na operacijo. Zdaj se počasi vrača, toda njegov klubski status še naprej ostaja negotov. O prestopu v Werder se ne govori več, toda tudi nove pogodbe s klubom iz Razgrada še ni podpisal.

"Če sem povsem iskren, za zdaj še ne razmišljam o prestopu," je v pogovoru za uradno spletno stran svojega kluba dejal nekdanji član Celja in nadaljeval: "Moj glavni cilj je, da bi se po poškodbi dobro pripravil in dal v prihodnje v dresu Ludogorca vse od sebe. Lahko pa potrdim, da pogajanja potekajo povsem normalno, čeprav pogodbe še nisem podaljšal. Ampak to je tema, ki zadeva mene in klub, zato nima smisla pretirano razpredati o njej."

Bezjak je zatem priznal tudi, da bi se rad v prihodnje vrnil v reprezentanco. Del slednje je bil nazadnje poleti, nato ga selektor Srečko Katanec ni več klical. Eden od razlogov je tudi Milivoje Novaković; Katanec igra le z enim napadalcem, zato jih ne kliče veliko. Nazadnje sta bila recimo vpoklicana le Novaković in Zlatan Ljubijankić. "Reprezentanca je eden od mojih ciljev. Je pa jasno, da se bo težko prebiti v udarno enajsterico, dokler bo zraven Novaković. Je res dober nogometaš, toda ne bom se predal kar tako. Se pa zavedam, da sem še mlad in da se moram še učiti od starejših. Moj čas bo še prišel,"je pristavil 25-letnik.