© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
eč
12.01.2015 11:15:30

Fiorentina potrdila dogovor

Reuters

Pri Fiorentini so potrdili, da so sklenili dogovor z Bologno glede Josipa Iličića. Toda slednji še naprej vztraja pri tem, da ga serie B ne zanima.

V tem tednu naj bi padla odločitev glede tega, kje bo kariero nadaljeval Josip Iličić. V Firencah ga bo menda obiskal njegov agent Amir Ružnić, skupaj bosta nato sklenila, kako in kaj. Ni pa več nobena skrivnost, da pri Fiorentini v tem trenutku najbolj navijajo za to, da bi se Slovenec preselil v Bologno. Na stadionu Artemio Franchi so priznali, da so se z Bologno dejansko vse dogovorili, se pa zavedajo, da bodo Iličića težko prepričali v prestop v serie B.

"Dogovorili smo se z Bologno glede Iličića, toda gre za zelo specifično situacijo," priznava športni direktor Fiorentine Daniele Prade, ki pa je Iličiću vseeno naštel nekaj stvari, ki bi ga lahko prepričale v selitev k nekdanjemu klubu Reneja Krhina: "Če bi odšel tja, bi prišel v ekipo, kjer bi bil vodja moštva. Res je, da je Bologna v tem trenutku v drugi ligi, a bi se z Iličićem borila za naslov in napredovanje med elito. Skratka, šel bi v sila ambicioznem klub, kjer moj kolega Corvino zelo dobro opravlja svoje delo."