© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
eč
14.07.2014 14:22:09

Interja se ne zavrne

vszi

Rene Krhin se že nekaj časa z nogometaši Interja pripravlja na novo sezono. Vesel je, ker se je vrnil nazaj na San Siro.

Rene Krhin se je po štirih letih v Bologni vrnil nazaj v Milano, spet bo nosil dres Interja. "Če bi ostal še eno leto na posodi pri kakšnem od drugih klubov, to zagotovo ne bi bilo slabo zame, toda če se ti ponudi priložnost, da se vrneš nazaj k Interju, ne premišljuješ veliko, ne rečeš ne. Navdušen sem nad tem, kako tukaj delajo z mladimi nogometaši, zato sem vesel, ker sem se vrnil. Ničesar ne obžalujem," je na uradni predstavitvi ob vrnitvi med nerazzurre dejal Krhin, ki je sicer zadovoljen s tem, kako mu je šlo v štirih letih pri Bologni.

"Predvsem so bili tam zelo potrpežljivi z mano. Najprej sem imel težave s konsistenco, nato pa mi je steklo in zadnji dve leti sem redno igral. Vesel sem tudi, ker se mi je uspelo pobrati po čisto vsakem udarcu," je nadaljeval otrok Maribora in za konec pristavil: "Žal pa mi je bilo, ker smo izpadli iz lige. Hudo mi je bilo za klub, za navijače, za celotno mesto. Imeli smo dobro ekipo, nato pa se je marsikaj zarotilo protinam. Res mi je žal..."