© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.12.2022 11:57:04

Želel je imeti Messija na sebi, zdaj pa se mu zaradi spodletele tetovaže smeji ves svet (foto)

Ognjeviti navijač najboljšega nogometaša na svetu ni edini, ki si je na svojem telesu zaželel tetovažo 'božanstva' Messija s pokalom v rokah.

Tetovatorji v Argentini imajo v zadnjih dneh obilo dela, ljudje naravnost oblegajo tattoo studie. Vsi po vrsti bi radi imeli tetovažo Messija s pokalom za naslov svetovnega prvaka. No, eden od navijačev pa je bil po posegu – ko je zagledal, kaj mu je na hrbet narisal očitno zelo slab tetovator – močno šokiran.

Messi sploh ni podoben Messiju. Predvsem je precej debelejši, videti je starejši, njegov obraz je drugačen. Fotografija grozne tetovaže je hitro zaokrožila po svetovnem spletu, komentarjev pod njo pa seveda ne manjka. Številni se nesrečnežu posmehujejo in so ironični.

"Kdaj je Rooney osvojil naslov svetovnega prvaka?" je nekdo šaljivo vprašal. Drugi je pripomnil: "To je Messi z 20 kilogrami preveč, ki je osvojil prvenstvo leta 2030." Ali pa: "Tetovator, ki je to naredil, je velik navijač Cristiana Ronalda." "Videti je kot bolgarski Messi."

Največja norišnica vlada v Rosariu, Messijevem rojstnem mestu. "To kar se tukaj dogaja, je naravnost noro. Mislim, da bo dolgo trajalo, vsaj še nekaj mesecev. Že prej smo imeli veliko dela, približno 50 strank na dan, zdaj pa je ta številka zrasla na 300. Enostavno ne zmoremo tako hitro narediti toliko tetovaž, saj povpraševanje močno presega naše zmožnosti," pravi Maximiliano Carreras iz tattoo studia Orbe v središču Rosaria.