© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.09.2021 11:28:43

Angleži ne morejo verjeti: "Ste videli, zakaj se je slovenski sodnik MATEJ JUG opravičil Cristianu?!"

Profimedia

Tekmo portugalske reprezentance je zaznamoval tudi slovenski sodnik Matej Jug.

Portugalska je bila na tekmi proti Irski na robu poraza, a se je po zaslugi Cristiana Ronalda vendarle rešila ob koncu dvoboja. V prvem polčasu je imel novopečeni član Manchester Uniteda na voljo enajstmetrovko, a jo je zgrešil. Nato pa so ob koncu prvega polčasa Irci povedli prek Johna Egana.

Domačini so pritiskali v drugem delu, do izenačenja pa prek Ronalda prišli v 89. minuti. Nato pa je zvezdnik svetovnega nogometa zadel še v izdihljajih tekme v 96. minuti za tretji komplet treh točk v skupini A. Z dvema zadetkoma in skupno 111. reprezentančnim golom pa je Ronaldo postal še rekorder po številu zadetkov v reprezentančnem dresu. Pred tem je bil s 109 goli izenačen z Irancem Alijem Daeijem.

matej jug cristiano ronaldo
Profimedia

Po drugem zadetku si je Cristiano Ronaldo slekel dres in v svojem slogu proslavil zmago, slovenski sodnik Matej Jug pa mu je za to potezo kakopak pokazal rumeni karton, zaradi katerega bo moral Ronaldo izpustiti naslednjo reprezentančno tekmo. Kot poroča angleški The Sun, pa se je Jug, ki je pred dnevi razjezil Mariborčane, za rumeni karton domnevno opravičil portugalskemu zvezdniku, pa čeprav je le opravljal svoje delo. "Po tem, ko je Jug dovolil Ronaldu in reprezentančnim kolegom, da proslavijo zmago, je stopil do zvezdnika in mu pokazal rumeni karton. Jug je nato skomignil in vse skupaj je delovalo, da se je opravičil Ronaldu," so zapisali pri angleškem tabloidu.