© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.06.2021 09:05:53

SUAREZ, kaj pa POČNEŠ?! Ste videli, kaj je delal vratarju, ko je hotel žogo poslati v igro! (video)

Reuters

Luis Suarez nasprotnemu vratarju ni pustil, da bi žogo poslal v igro.

Na južnoameriškem prvenstvu v Braziliji so si nogometaši iz Argentine in Čila že izborili nastop v četrtfinalu. Argentina je na tekmi tretjega kroga v skupini A v brazilski prestolnici premagala Paragvaj z 1:0, prvi zvezdnik Lionel Messi pa je odigral že 147. tekmo za argentinsko izbrano vrsto in na tej lestvici ujel Javierja Mascherana.

Na drugi tekmi v skupini A sta se Urugvaj in Čile razšla z neodločenim izidom 1:1. Čile je povedel z golom Eduarda Vargasa v 26. minuti, izenačujoči zadetek pa je za Urugvaj dosegel Čilenec Arturo Vidal po avtogolu v 66. minuti. S svojo potezo v zaključku tekme je precej prahu na družbenih omrežjih dvignil Luis Suarez, ki nasprotnemu vratarju ni pustil, da bi žogo poslal v igro. Suarez je imel težave z obutvijo, vratarju Čila Claudiu Bravu, s katerim se sicer dobro poznata iz časov, ko sta oba nosila dres Barcelone, pa je skočil pred nos. Tam je vztrajal, Bravo pa se je z nekdanjim soigralcem malce poigral in mu žogo poskušal brcniti med nogama.

V skupini A je Argentina zbrala sedem, Čile pet, Paragvaj tri, Urugvaj eno, Bolivija pa je brez točk. Zadnje tri reprezentance so doslej odigrale le po dve tekmi, v četrtfinale pa bodo napredovale najboljše štiri.