© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ba
ba
10.10.2020 14:47:02

GROZLJIVA POŠKODBA! Igralci so se prijemali za glavo, kriki BOLEČINE so parali ušesa (video)

Ob nesrečnem posredovanju si je zlomil gleženj.

V prvem krogu južnoameriških kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2022 v Katarju je Kolumbija s 3:0 premagala Venezuelo, v polno sta zadela soigralca Josipa Iličića pri Atalanti; Luis Muriel je zadel dvakrat, Duvan Zapata je načel mrežo tekmeca.

Dvoboj pa je zaznamovala tudi huda poškodba kolumbijskega branilca Santiaga Ariasa, ki s statusom posojenega igralca madridskega Atletica brani barve Bayerja iz Leverkusna. V osmi minuti je poskušal zaustaviti Darwina Machisa, ki je prodiral po levi strani. To mu je resda uspelo, a hkrati je ob posredovanju zelo nastradal. Zlomil si je gleženj, posnetek njegove noge je zares grozljiv. Vse skupaj je hitro opazil tudi Machis, ki se je ob pogledu na tekmeca prijel za glavo in nemudoma začel klicati zdravniško pomoč, tudi ostali igralci so se šokirani odzivali na tak način in se obračali stran. Na praznem stadionu so kriki bolečine parali ušesa, kar je dramatične trenutke še podkrepilo.

arias

Sodnik je venezuelskemu reprezentantu najprej pokazal rdeči karton, a se je ob pogledu posnetka prepričal, da ni bil kriv za poškodbo, zaradi katere bo Santiago Arias dolgo odsoten z igrišč.