© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.09.2019 07:42:05

JOJ, kako ga je OHLADIL! Kek je TAKOLE 'UBIL' arogantnega poljskega novinarja, PLOSKALI BOSTE stoje!

Vestnik.si

Poljaki so v Slovenijo pripotovali v vlogi favorita, tudi odnos poljskih novinarjev do slovenske reprezentance je bil nekoliko podcenjujoč.

Že res, da je Poljska trenutno z naskokom na prvem mestu lestvice G s popolnimi 12 točkami na štirih tekmah, a tudi Slovenija ima svojo računico pred nadaljevanjem kvalifikacij. A očitno poljski novinarji že zdaj menijo, da je prvo mesto oddani njihovi reprezentanci, vsaj sodeč na vprašanje arogantnega novinarja. Ta je Keka vprašal, ali je ta tekma s Poljsko zadnja priložnost, da Slovenija osvoji drugo mesto v skupini. 

Matjaž Kek mu ni ostal dolžen: "Res upam, da ni zadnja. Zelo prepričljivo ste povedali, da je borba v naši skupini samo še za drugo mesto, ampak je še kar nekaj do konca. Zelo hitro se lahko stvari v športu obrnejo. Jaz absolutno sploh ne razmišljam, da bi lahko Poljska, ker je zelo trdno na prvem mestu, lahko odigrala kaj slabše, kot po navadi. Pričakujem točno takšno Poljsko, kot zaseda mesto na razpredelnici v naši skupini. Ob tistem normalnem razmišljanju o Poljski razmišljam predvsem o svoji reprezentanci. Zavedam se vseh zvezdnikov, vse kakovosti Poljakov."