© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.09.2019 20:03:18

GENIALNO! Oblak v izjemnem slogu o PAPARACI FOTOGRAFIJAH z italijansko starleto: RAD BI BIL ŠE ...

Profimedia

Jan Oblak bo na tekmi s Poljsko znova eden udarnih slovenskih adutov, na četrtkovi tiskovni konferenci pa je spregovoril tudi o slavi in vsem, kar prihaja zraven.

Nanašalo se je tudi ali predvsem na fotografije, ki so v začetku poletja pricurljale v javnost in na katerih se je Jan Oblak v družbi Alessie Tedeschi predajal morskim radostim. Fotografije so dvignile kar precej prahu, tudi zato, ker je bila Tedeschijeva pred tem, leta 2015, v vezi s Cristianom Ronaldom.

V Sloveniji bržkone še nismo imeli športnega zvezdnika, ki bi bil tako zanimiv za paparace. Kako je to poletje in to spoznanje vplivalo na njegovo življenje? Kaj se je naučil iz omenjenega primera ter na kakšen način se namerava v prihodnje spoprijeti s tako ekstremnim zvezdništvom? "Že nekaj časa se zavedam, da je v situaciji, v kakršni sem, tudi moje privatno življenje veliko bolj izpostavljeno. To gre PAČ eno z drugim. Tudi to je en dokaz, da si uspešen. Morda si tega ne bi želel, a po drugi strani bi bil rad še bolj uspešen. Če bo s tem prišla še kakšna paparaci fotografija več, tudi prav, bo pač prišla. Jaz na to ne morem vplivati in se s tem ne obremenjujem," je na to temo dejala škofjeloška hobotnica, ki bo v petek zvečer eden udarnih adutov Matjaža Keka pri lovu na zmago proti Poljski Roberta Lewandowskega.