© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.10.2018 12:10:26

Nov MISTERIJ v slovenski reprezentanci: Konec tedna navdušil in blestel, zdaj GA NI v reprezentanci!

Slovenska nogometna reprezentanca.
Slovenska nogometna reprezentanca.
Grega Wernig

Slovenska nogometna reprezentanca se je zbrala pred naslednjima dvema preizkušnjama.

Slovenska nogometna reprezentanca se je danes zbrala na Brdu pri Kranju. Selektor Tomaž Kavčič je že pred časom razkril seznam tistih, na katere bo računal na prihajajočih dveh preizkušnjah, za zdaj pa ni znana usoda vezista nemškega prvoligaša. Kevin Kampl je na seznamu, a ga na današnjem zboru ni bilo. Zveza je že pred dnevi sporočila, da se ukvarja z lažjo virozo, toda konec tedna je navdušil v domačem prvenstvu in odigral prvih 45 minut, v katerih je prispeval zadetek in podajo.

V drugem polčasu tekme nemškega prvenstva ni stopil na zelenico, očitno je bila viroza močnejša. Do naslednje tekme ima precej časa, vseeno pa je v tem trenutku njegova usoda negotova. Ali bo lahko priskočil na pomoč slovenski reprezentanci na tekmah lige narodov? Slovenija se bo v soboto v gosteh pomerila z Norveško, tri dni kasneje pa bo v Stožicah gostila Ciper.

Zakaj Kampla ni zraven? To v tem trenutku ne ve nihče, kot tudi ni jasno to, ali bo na naslednjih dveh preizkušnjah lahko zaigral v dresu reprezentance. Zveza čaka na sporočilo iz kluba, nobena skrivnost pa ni, da je moral zadnjo tekmo odigrati s pomočjo antibiotikov.