© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.10.2018 10:51:52

Neverjetno SRAMOTEN NAPAD Gerarda Piqueja! PRIDITE IZ JAME, zdaj boste lahko ...

Reuters

Potem ko je naredil novo hudo napako, si je branilec Barcelone vnovič dal duška.

Ponovno je bil krivec za zadetek, ki ga je prejel ponos Katalonije. Že v drugi minuti gostovanja v Valencii je Gerard Pique groteskno trčil v soigralca Thomasa Vermaelena, kar je odprlo prostor Ezequielu Garayu za zadetek in takojšnje vodstvo. Barcelona je prek Lionela Messija izenačila, to pa je bilo tudi vse, tako da je ostala brez novih dveh točk. To je bil njen četrti zaporedni prvenstveni spodrsljaj, Pique pa ga je izkoristil v svojem slogu.

"Proti Leganesu sem naredil hudo napako, to je jasno. A to so napake, ki se branilcem pač dogajajo. Vse ostalo pa je plod domišljije ljudi, ki komaj čakajo, da Barcelona prejme zadetek, da lahko za ta zadetek takoj pripišejo krivdo Piqueju," je dejal Pique. "Čakajo me, ker si edini upam povedati določene stvari. To so ljudje, ki živijo v jamah in lahko pridejo iz teh jam samo v takih trenutkih, ko Barci malce ne gre." 

Je pa Pique dodatno nagovoril te ljudi iz jam. "Naj uživajo, naj si dajo duška. Tako ali tako bo vse skupaj ponovno trajalo zelo kratko, kajti kmalu se bomo vrnili na vrh, oni pa se bodo vrnili v jame, kjer ponovno ne bodo vedeli, kaj početi," je napadel in dvignil ogromno prahu.