© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
un
un
08.06.2018 19:07:00

Nove GROŽNJE za Sergia Ramosa! NADSILNI nogometaš pravi: 'Dobro, da NIKOLI ne boš igral proti MENI! (video)

Reuters

Ljudje nikakor ne morejo pozabiti na finale lige prvakov.

V tem je imel veliko vlogo pri zmagi Reala nad Liverpoolom Sergio Ramos, ki mu očitajo namensko poškodovanje Mohameha Salaha, kasneje pa so ga obtožili, da je kriv še pretresa možganov, ki ga je prizadejal vratarju Loriusu Kariusu.

Groženj uperjenih proti španskemu branilcu je bilo v zadnjih tednov veliko, zdaj pa se je javil še en poseben nogometaš.

Oziroma nekdanji nogometaš. Adebayo Akinfenwa, napadalec Wycombe Wanderersov je bolj kot po igri poznan po svoji ogromni pojavi, 180 centimetrih in 103 kilogramih. Trenutno je igral v League Two, četrti angleški ligi, a vsi v angleškem nogometu ga, zaradi moči ustrahovanja, še kako dobro poznajo.

No, in ta orjak se je zdaj spravil na Ramosa. Na twitterju je objavil posnetek, v katerem je povedal: "Sergio Ramos, nisi samo poškodoval mojega človeka, Moja Salaha, temveč si poskrbel še za pretres možganov Kariusa. Glej brat, nikoli ne bom igrali proti tebi, ker nikoli ne bom igral v  ligi prvakov, zaradi tega si lahko zelo srečen."

Po teh besedah v roke vzame kopačko, jo zvije, zlomi na pol in vrže na tla: "To bi se zgodilo s tabo," še reče, toda skoraj v istem trenutku se začne smejati ...