© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.10.2017 08:19:33

Robert Prosinečki novi selektor SLOVENIJE? Veliki žuti je preložil svoj let in prisostvoval SKRIVNEMU SESTANKU! Ponudba ... MAMLJIVA!

Profimedia

Kdo bo novi selektor Slovenije? Eden izmed najresnejših kandidatov je Robert Prosinečki.

Veliki Žuti je trenutno selektor reprezentance Azerbajdžana, toda mandat mu poteče, skorajda zagotovo pa ne bo podpisal nove pogodbe s to reprezentanco. Robert Prosinečki ima pač precej višje ambicije, kot so zapisale Sportske novosti pa bi lahko že v kratkem postal trener v najmočnejši ligi na svetu. 

Omenjeni hrvaški časnik piše, da ima Prosinečki sicer na mizi tudi ponudbo Slovenije, a da bi kaj kmalu lahko dobil še precej donosnejšo pogodbo iz najmočnejše lige na svetu, angleške premier lige! Kot poročajo Sportske novosti naj bi se eden najboljših hrvaških nogometašev vseh časov udeležil skrivnega sestanka z močnim italijanskim agentom Vincenzom Morabitom. Slednji naj bi v Zagreb prišel z zasebnim letalom in Prosinečki je zaradi njega preložil svoj let v Baku

Morabito naj bi pripravljal prostor za Prosinečkega v elitni premier ligi. Italijan je posredoval že pri prihodu Ronalda Koemana v Everton, zdaj naj bi po poročanju Sportskih novosti bil tudi hrvaški strateg v igri, da prevzame karamele. A kot piše omenjeni časnik je kar malce neverjetno, da bi Everton odpustil Nizozemca, brez da bi imel pripravljeno zamenjavo zanj ... 

Vseeno je ta hrvaški medij prepričan, da bo Prosinečki že kmalu dobil na mizo ponudbo katerega izmed premierligašev, kajti stolček se trese tudi trenerjem Crystal Palacea (Roy Hodgson), West Hama (Slaven Bilić), morda tudi Liverpoolu (Jürgen Klopp).