© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.10.2017 19:04:52

Kar je BARCELONA pustila za seboj v slačilnici, ji ni ravno V PONOS. Veste, MILIJONARJI, velik del sveta je lačen ... (video)

Španijo je obkrožil posnetek garderobe, ki so jo v Murcii za seboj pustili zvezdniki Barcelone.

Čeprav je treba priznati, da je kar velik del neskončnih smeti končal v košu, pa je prav tako velik del španske javnosti zgrožen. ne samo zaradi razmetanih plastenk, olupljenih in neolupljenih banan ter smeti povsod po tleh. Predvsem zaradi odnosa do hrane, ki so jo pokazali tako uveljavljeni nogometaši Barcelone kot mlajši člani B ekipe, ki so bili na pokalni tekmi v Murcii priključeni k najboljšemu moštvu. 

Za seboj so pustili ogromno hrane; sendvičev, poimensko pripravljenih kolačev in želejev, pa tudi kose narezanega sadja. Vsakdo je pojedel, kolikor je pač hotel, pospravljanje škatel s hrano in jemanje ostankov (ali kar celotnih porcij) s seboj pa je očitno prišlo na misel le malokomu. Posnetek, ki ga je naredil domač klub, to več kot očitno pokaže. O njem pa si lahko mislite, karkoli si pač hočete: večina si misli, da bi mladeniči, ki jim je nogomet dal blagostanje, morali pokazati več spoštovanja.

Posnetek si lahko pogledate na tej povezavi.