© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.10.2017 16:28:09

Piqueja je na izhodu iz slačilnice TAKOLE ustavil ŽUPNIK! Imel je prošnjo, imel je sporočilo: OBOJE VAS BO NAVDUŠILO! (video)

Ob pokalnem gostovanju Barcelone v Murcii se je primerilo nekaj neverjetnega.

Ko je zapuščal slačilnico in se kot rezervist želel usesti na klop, je razvpitega Gerarda Piqueja presenetilo nekaj prav posebnega Oziroma ga je presenetil nekdo zelo poseben. Pričakal ga je namreč župnik oziroma celo kaplan Murcie, se z njim rokoval in ga ponižno ogovoril. Prizori so seveda hitro obkrožili Španijo, zdaj pa so razkrili tudi vsebino tega zares nenavadnega srečanja med zagrizenim Kataloncem in španskim dušnim pastirjem.

Kaplan, ki odlično sodeluje z domačim klubom, je dobil posebno dovoljenje, da je Piqueja pričakal na izhodu iz slačilnice. Tam pa ga je zvezdnika lepo prosil, ali bi mu podaril svoj dres. Gerard je takoj privolil in se po tekmi dejansko srečal s svojim nevsakdanjim oboževalcem. Obljubo je držal, prinesel mu je majico, ki jo je kaplan tudi ponosno pokazal. Ob tem pa je Piqueju ponovil sporočilo, ki mu ga je predal že ob prvem srečanju.

"Želim ti vse dobro. In vedi, da te ima Španija v resnici rada. O tem sem prepričan," je dejal kaplan v teh težkih časih, v katerih je Pique deležen številnih napadov zaradi javno izkazane želje po odcepitvi katalonije.