© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.10.2017 14:49:55

V teh časih bi ga HRVATI POTREBOVALI, zato se jim kolca, da niso storili več, da bi ta biser zaigral za vatrene (video)

vszi

Hrvaška nogometna reprezentanca je v velikih težava. Proti Ukrajini se še lahko reši v dodatne kvalifikacije, kaj več bi bil že čudež. No, če bi pred časom lahko zanje igral čudežni mladenič, bi bilo morda vse drugače.

Govora je seveda o ameriškemu najstniku Christianu Pulišiću. Osemnajstletnik je glede na kakovost seveda že nekaj časa član reprezentance ZDA, kaj lahko pa bi zaigral za hrvaško reprezentanco.

Njegov dedek je bil namreč Hrvat, sam pa je pred leti zaprosil za hrvaški potni list, da bi se lahko izognil prošnji za nemško vizo, ko je prišel v Borussio Dortmund

pulisic

Hrvati so mu ponudili igranje za njihovo izbrano vrsto, a jih je najstnik zavrnil. Morda se niso potrudili dovolj, morda nikoli ni bilo možnosti, toda zdaj ta mladenič trese in podaja za Američane.

Tudi na zadnji tekmi proti Panami (4:0), ki je bila za Američane že odločilna, je bil najboljši mož na igrišču, s svojimi preigravanji in hitrostjo pa je spravljal v obup vse tekmece. Posnetke si lahko ogledate spodaj, najpomembnejše pa je vidno že od samega začetka ob prvih dveh golih.

pulisic zda re