© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.10.2017 17:29:05

Michael Owen se je RAZGOVORIL o možnostih Slovenije proti Angliji: TAKOLE BO!

Reuters

Pred štirimi leti se je Michael Owen odločil nogometne čevlje postaviti v kot. Za angleško izbrano vrsto je odigral 89 tekem in zabil 40 golov, s tem pa drži peto mesto na večni lestvici strelcev.

Odtlej pa smo ga vajeni tudi v vlogi strokovnega komentatorja.

Eno takih je prevzel tudi pred devetim krogom kvalifikacij za uvrsittev na svetovno prvenstvo. Med drugim je podal svojo napoved dvoboja med Anglijo in Slovenijo, ki bo jutri na kultnem stadionu Wembley.

"Prvi obračun teh reprezentanc pred enim letom se je končal brez zadetkov, toda od Garethra Southgata in njegovih fantov tokrat ne pričakujem nobenega spodrsljaja. Tudi zaradi tega, ker ima Slovenija na gostovanjih težave z doseganjem zadetkov. Vratar madridskega Atletica Jan Oblak je v zadnjih šestih reprezentančnih srečanjih prejel samo dva zadetka, zato bodo morali biti angleški reprezentanti potrpežljivi. Na drugi strani pa morajo Slovenci na tej tekmi zmagati, če želijo ohraniti možnosti za uvrstitev na zaključni turnir. Harry Kane je v zadnjem času v neverjetni formi tako v klubskem kot reprezentančnem dresu, bistvo pa je, da Slovenija v svojih vrstah nima nogometaša njegovega kova," je bil izčrpen nekdanji član Liverpoola in madridskega Reala. Na koncu pa je napovedal tudi rezultat dvoboja. "Anglija bo slavila s 3:0!"