© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
02.09.2015 12:52:29

Džeko razveselil mladega belgijskega soimenjaka

Bosanskega napadalca Edina Džeka obožujejo tudi v Belgiji, v zahvalo pa je petmesečnemu belgijskemu soimenjaku poslal posebno darilce.

Reprezentanca Bosne in Hercegovine je že prispela v Belgijo, kjer jo jutri čaka tekma sedmega kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo. S tamkajšnjo izbrano vrsto se bo pomerila v Bruslju, gostje, ki jim ne gre vse po načrtih, saj trenutno zasedajo predzadnje mesto v skupini B, pa vse upe polagajo na prvega zvezdnika Edina Džeka.

Slednji ima očitno precej svojih navijačev tudi v Belgiji, še posebej pa je razveselil družino Ruyskensveld. Silke in Gert sta pred petimi meseci postala starša, sina pa sta poimenovala po priimku slavnega bosanskega nogometaša. Tako se je rodil fantek po imenu Džeko, najbolj zanimivo pri vsem skupaj pa je to, da se je rodil 17. marca 2015, torej natanko 29 let po "pravemu" Džeku.

Zdaj pa se je z lepo gesto izkazal tudi nogometaš sam. Po prihodu v Belgijo je dojenčku poslal avtogram, s katerim je bržkone precej bolj razveselil starša. Napadalec Rome je na list papirja napisal: "Za Džeko-dojenčka, z ljubeznijo. Edin Džeko."