© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
01.09.2015 12:38:29

Novakovića prst ne bo oviral

Arsen Perić

Slovenski reprezentanti optimistični pred tekmo s Švico.

Slovenska izbrana vrsta se je zbrala na Brdu pri Kranju, kjer pričakuje prvo izmed dveh zelo pomembnih kvalifikacijskih tekem za nastop na Euru 2016. Srečka Katanca in njegove varovance najprej v soboto čaka gostovanje v Baslu, nekaj dni zatem pa še dvoboj v mariborskem Ljudskem vrtu z Estonci.
Naši fantje so prepričani, da lahko že v Baslu osvojijo pomembne točke, ki bi jih približale drugemu mestu in neposredni uvrstitvi na zaključno tekmovanje v Franciji. "Vemo, da se približuje ključni del kvalifikacij, ampak do tekme v Baslu bodo naše misli usmerjene le proti Švicarjem," je na Brdu povedal prvi strelec reprezentance, Milivoje Novaković, ki je na zbor prišel s poškodovanim prstom na desni roki, kar pa na njegove igre in počutje na igrišču ne vpliva.

ILIĆ: ODDALI SMO PREVEČ TOČK
Branko Ilić je na zbor prišel po klubskem uspehu in uvrstitvi v ligo prvakov s svojo Astano, ki je med drugim izločila tudi Maribor. "Negativen rezultat v Švici ne bi bil dobrodošel, saj smo v dosedanjem delu kvalifikacij oddali že preveč točk. Tudi proti Angliji bi v preteklosti lahko vzeli kakšno, zato nam zdaj ne bo lahko. Najprej se moramo dobro pripraviti, potem pa iti zbrano in odgovorno v boj s Švicarji," pravi član kazahstanske senzacije.

Galerija