© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.09.2015 12:15:05

URADNO: Rožman ni več trener Celja!

Nikola Miljković

Zgodilo se je, kar se je napovedovalo zadnjih nekaj dni: Simon Rožman ni več trener Celja! A to ni edina kadrovska sprememba v mestu ob Savinji.

Še maja je bil s Celjem na pragu osvojitve slovenskega nogometnega pokala, zdaj je Simon Rožman že preteklost kluba, ki domuje na stadionu Arena Petrol! Mladi strokovnjak je po katastrofalno slabem startu v novo sezono ponudil odstop, ki ga je uprava po nekaj dneh premisleka tudi sprejela.

Toda to ni edina kadrovska sprememba pri celjskem prvoligašu. Skupaj z Rožmanom je mesto ob Savinji zapustil tudi športni direktor Ambrož Krajnc, tudi slednji je sam ponudil odstop, ki ga je uprava sprejela. Kdo bo zapolnil nastali vrzeli, v tem trenutku še ni znano.

Dodajmo, da je tudi Celje potrdilo prihod Enis Đurkovića iz Olimpije, novi nogometaš rumeno-modrih je postal še Abd Al Rahman Osman Ali, 29-letni avstrijski nogometaš, ki je nazadnje igral za Wiener Neustadt. Nogometaš egipčanskih korenin je v preteklosti zamenjal kopico klubov, bil je tudi član dunajskega Rapida.

Poleg Rožmana in Krajnca sta celjsko ekipo zapustila še Nino Pungaršek in Matej Mršić.