© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.08.2024 09:38:44

Ljubljana se prebuja, navijaška evforija se bliža vrhuncu, glejte, kaj se dogaja v Stožicah

Grega Valančič

Nogometaši Olimpije se bodo v četrtek borili za skupinski del konferenčne lige, obeta pa se izjemno vzdušje.

Le še dva dneva nas ločita do povratnih tekem zadnjega kroga kvalifikacij za konferenčno ligo. Maribor in Celje bosta v četrtek pred domačimi gledalci lovila minimalen zaostanek, prvi za Djurgardnom, drugi za armenskim Pjunikom. Oba sta prvo tekmo izgubila z 1:0. Še najbolje so se prejšnji četrtek odrezali nogometaši Olimpije, ki so na gostovanju pri Rijeki remizirali z 1:1.

Pred povratnimi dvoboji je torej še vse odprto, vsaj zmaji pa bodo več kot očitno imeli izrazito pomoč svojih navijačev. Glede na prodajo cenovno več kot ugodnih vstopnic bodo tribune Stožic brez dvoma nabito polne. Šestdeset ur pred tekmo (danes zjutraj) je bilo v spletni prodaji na voljo le še manj kot 200 vstopnic, a je bilo več kot očitno, da bo klub na tribuni D, ki razen približno 800 vstopnic za gostujoče navijače doslej sploh še ni bila v prodaji, v zadnji fazi odprl vsaj dva ali tri sektorje za domače privržence. To se je danes tudi zgodilo, tako Olimpijo zdaj od uradnega napisa 'razprodano' loči približno še 1000 prostih vstopnic.

Posebej je seveda v prodaji navijaška severna tribuna. Vodstvo skupine Green Dragons preko svojih kanalov obvešča glasne zeleno-bele navijače, da je zaradi velikega zanimanja za navijaško izkušnjo na tribuni B mogoče vstopnice kupiti na treh različnih prodajnih mestih.

stozice olimpija rijeka

stozice 1
m24