© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.01.2024 12:00:32

V knežjem mestu so potrdili prihod novinca, ki je nazadnje igral za vrste največjega rivala v državnem prvenstvu

Martin Metelko

V Celje se je preselil nekdanji član Olimpije.

Že pred nekaj časa smo napovedali, da se bo nekdanji član Olimpije Aljaž Krefl po izteku pogodbe z Ljubljančani preselil v Celje, zdaj pa so v knežjem mestu tudi uradno potrdili njegov prihod in razkrili, da je sklenil pogodbo do 30.6.2026.

aljaz krefl
NK Celje

29-letni nogometaš, ki je nazadnje nosil dres ljubljanske Olimpije, v knežje mesto prihaja z bogatimi izkušnjami iz slovenskega nogometnega prostora. Krefl se bliža nastopu številka 200 v domačem državnem prvenstvu, največ pa jih je zabeležil pri velenjskem Rudarju, kjer je tudi začel svojo kariero. Po vmesni posoji pri Šmartnem je poleti 2015 okrepil Olimpijo. Po sezoni in pol v slovenski prestolnici se je prvič podal v tujino in drugo polovico sezone 2016/17 kot posojeni nogometaš odigral za Spartak Subotica. Po vrnitvi v Slovenijo je nato znova oblekel dres Rudarja, pred prihodom v Celje pa je poleg Olimpije igral še za Aluminij. V Celju bo nosil dres s številko 43.

Novopečeni grof se bo ekipi pridružil v ponedeljek, ko bodo varovanci Damirja Krznarja začeli z zimskim pripravljalnim obdobjem.