© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.11.2023 17:34:37

Sramotna objava Olimpije! Ljubljančani, lahko vas je sram! Zmaji so po zmagi v pokalu ... (foto)

Luka Vovk

Zelo nespoštljivo.

Nogometaši Olimpije so se skorajda osramotili v pokalnem tekmovanju. Aktualni pokalni zmagovalci so se namreč v Grosupljem proti tamkajšnjemu drugoligašu Brinju rešili šele po streljanju enajstmetrovk. Redni del se je namreč končal z 0:0, sledile so najstrožje kazni, v katerih so več sreče imeli varovanci Zorana Zeljkovića. 

Olimpija je tako po loteriji najstrožjih kazni pobegnila blamaži, toda precej so se zmaji osramotili na družabnih omrežjih, na katerih so ob zmagi zapisali "Na njivi do napredovanja." Da, igrišče je bilo v zelo slabem stanju, številni bi celo nekako z malce pretiravanja rekli, da je bila to njiva, toda za uradne družabne kanale slovenskih prvakov se zagotovo ne spodobi, da igrišča svojih tekmecev označujejo za njive. Še toliko bolj, ker vemo, v kako slabem stanju je zelenica na njihovih Stožicah, ob katero se je v reprezentančnem dresu obregnil celo kapetan Olimpije Timi Max Elšnik. 

Na odgovor Brinja na nespoštljivo objavo Olimpije na twitterju oziroma x-u ni bilo treba dolgo čakati. "Dobrodošli na njivo še kdaj, da malo potrenirate," so zapisali pri Brinju.

Galerija