© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.10.2023 13:45:25

Brutalno iskreno: Slovenska legenda o vrnitvi Šimundže na klop Maribora in največji težavi vijoličastih!

Drago Wernig - TAKA

Legendarni slovenski nogometaš je podal svoje mnenje o vrnitvi Anteja Šimundže na trenersko klop Maribor in bil pri tem zelo iskren.

Ante Šimundža se je ta teden vrnil na klop Maribora, navijači imajo od njega velika pričakovanja. Tudi strokovna javnost je mnenja, da je Šimundža v tem trenutku pravi človek za to mesto, toda ... Legendarni slovenski nogometaš Zoran Pavlović, ki je igral za oba največja slovenska kluba, je mnenja, da bo to zagotovo šok terapija, največji dolžniki pa so po njegovem mnenju igralci.

"Za ekipo in za klub je Antejev prihod vsekakor velik plus. Menim, da je ta izziv sprejel, ker je domačin in je to njegov klub. Če bi bil to katerikoli drugi klub, ne verjamem, da bi ga sprejel v takšnem stanju. Boljšega je v tem trenutku nemogoče dobiti. Ante se je kot trener že večkrat dokazal. To bo zagotovo šok terapija, saj je velik delavec. Igralci se bodo morali malce prebuditi, največja težava v tej ekipi pa je njihova kakovost. Ante bo iz njih gotovo potegnil maksimum, ali bo to dovolj, pa bo pokazal čas. Moje mnenje je, da ta ekipa ni dovolj kvalitetna za klub, kot je Maribor. Gre za klub, ki ne trpi povprečja, za določene igralce pa ne verjamem, da so sposobni nositi njegov dres," je v pogovoru za tiskano izdajo Ekipe SN povedal Pavlović.