© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.10.2023 08:33:46

Kakšno razkritje! 'Odstavil' Krznarja, nato pa poskrbel za besede, ki odmevajo: Imajo svojega kandidata

V ponedeljkovi oddaji Pod prečko je bila ena glavnih tem tudi novi trener Maribora.

Kdo bo novi trener Maribora? To je v tem trenutku z naskokom najbolj vroča tema na slovenski nogometni sceni, eno bolj vročih imen in po mnenju številnih navijačev štajerskega ponosa najbolj primeren kandidat pa je nekdanji trener Maribora Ante Šimundža.

Mariborčan je bil v ponedeljek gost v oddaji Pod prečko na športni televiziji Sportklub, voditelja pa sta ga soočila tudi z vročo tem. Ali bo on novi trener Maribora? "Da sem med kandidati za trenerja Maribora, je zame čast in privilegij. Kako se bo stvar razvijala, pa mislim, da danes ni tema, da se pogovarjamo o tem," je dejal Šimundža in nadaljeval: "Vse skupaj se je zgodilo zelo hitro, vse vidim enako kot vi. Ozadja ne poznam in z moje strani bi bilo zelo neprofesionalno, da komentiram vse skupaj. So pa stvari odprte."

Je bil pa precej bolj neposreden drugi gost v studiu. Robert Pevnik, ki je Mariboru konec minulega tedna z Aluminijem zadal poraz, po katerem je Damir Krznar pospravil kovčke in zapustil Maribor, je razkril: "Jaz mislim, da Maribor ima svojega kandidata in ta sedi zraven mene. Ne motijo me tujci, ampak jaz zagovarjam slovensko stroko. Ante je pravi, da bi prevzel Maribor in mislim, da bi lahko to zgodbo popeljal naprej."