© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.10.2023 13:40:19

V glavo! Violam prekipelo, po novem porazu Maribora udarile z zapisom in razkrile, kaj sledi!

alesfevzer.com

Viole so se v svojem slogu odzvale na skromne predstave svojih ljubljencev.

Maribor je doživel novo bolečo zaušnico v domačem prvenstvu, na zadnjih osmih tekmah v vseh tekmovanjih pa je zmagal le enkrat. V Mariboru je za zdaj še precej mirno, o kakšnih spremembah ni ne duha ne sluha, zato pa so glas povzdignili navijači, ki so tudi na tekmi z Aluminijem v Kidričevem poskrbeli za nekaj prekinitev in igralcem ter trenerjem poslali jasno sporočilo.

Viole so se oglasile tudi dan po tekmi, po besedah pa so 'zagrozili' z dejanji. Ker se člani za grb ne borijo primerno, bodo Viole navijale za tiste, ki si njihovo podporo zaslužijo.

"Nova tekma in še eno mučenje žoge brez ideje in borbe. Ko besede ne zaležejo, pač sledijo dejanja.

Hvala bogu pa imamo v našem klubu ljudi, kateri se zavedajo pomena našega svetega grba in se zanj tudi primerno borijo! Zaradi tega smo se odločili, da gremo v sredo na fuzbal. Ekipa U19 namreč igra kvalifikacije za ligo prvakov proti nemškemu Mainzu. Če kdo, potem so oni tisti, ki si zaslužijo podporo VSEH NAVIJAČEV MARIBORA! Tekma se začne ob 18.00, Plac pa bo odprt med 16.30 in 17.30 uro. Karte so sicer brezplačne, vendar bomo priložnost izkoristili za pobiranje prostovoljnih prispevkov za zdravljenje otroka enega izmed naših članov," so Viole sporočile prek svojih družabnih omrežij.