© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.09.2023 09:56:29

Se je Krznar res poslavljal od nogometašev? Trener Maribora je razkril vse!

Kaj se bo zgodilo v Ljudskem vrtu?

V Mariboru so se že po osmih odigranih tekmah prižgali vsi alarmi. Po treh zaporednih zmagah na začetku sezone vijoličasti na naslednjih petih niso uspeli zmagati. Še več: nanizali so tri zaporedne poraze. Od varovancev Damirja Krznarja so bili boljši Celjani, nogometaši Olimpije in v nedeljo zvečer še Koprčani. 

Po najnovejšem porazu je jasno, da bodo morali Mariborčani nekaj spremeniti, če bodo želeli loviti nasprotnike, ki na lestvici že močno bežijo. Predvsem vodilni Celjani, za katerimi štajerski rivali zaostajajo že debelih devet točk. Jezni so tudi navijači, ki glasno zahtevajo odhod Marka Šulerja in trenerja Damirja Krznarja. 

Po koncu tekme s Koprom se je zdelo, kot da se Krznar že poslavlja od svojih varovancev, saj je vsem segel v roko. Pa se res? "Verjetno je večina ljudi narobe razumela mojo potezo. Igralcem sem čestital za vloženo energijo v zadnjih dvajsetih minutah tekme. Takoj po koncu je pet ali šest igralcev izredno razočaranih po neuspehu obležalo na tleh. Od sebe so dali zadnje atome moči, a se ni izšlo. Če bi od prve minute igrali s takšno energije, bi bil izplen drugačen," je pojasnil Krznar.