© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.08.2023 13:00:55

Zakaj je Olimpija nepričakovano sklicala izredno novinarsko konferenco? Zdaj je vse jasno!

alesfevzer.com

Ljubljančani so sklicali izredno novinarsko konferenco.

V četrtek popoldne je na naslove slovenskih medijev prišlo vabilo na izredno novinarsko konferenco Olimpije, na kateri bo prisoten direktor Igor Barišić. Seveda je dejstvo, da gre z izredni dogodek, sprožilo ogromno ugibanja tako med novinarji kot tudi med navijači? Kaj bo tema? Se bo klub poslovil od katerega od nosilcev igre - na radarju sta predvsem kapetan Timi Max Elšnik in vratar Matevž Vidovšek. 

Zdaj je vse jasno: Olimpija je novinarsko konferenco sklicala, da bi še enkrat pozvala navijače na sobotno tekmo, ki bo dobrodelne narave. Celoten izkupiček prodaje vstopnic z Domžalami bo namreč namenjen podarjen žrtvam nedavnih poplav. Enako velja tudi za naslednjo domačo prvenstveno tekmo; v 6. krogu se bodo zmaji v Stožicah pomerili s Celjani. Ponovno srečanje z Albertom Riero (in z aktualnimi podprvaki) bi utegnilo v zmajevo gnezdo zvabiti veliko število navijačev.

"Vem, da ste pričakovali neke dramatične novice, morda velike spremembe, ko sem sklical to tiskovno konferenco. Tega ste bili morda pri Olimpiji vajeni od prej. Opravičujem se, če sem vas razočaral, ampak dokler sem jaz direktor, se to ne bo dogajalo," je razložil direktor Igor Barišić in dodal: "Zame osebno je to najpomembnejša tiskovna konferenca do zdaj. Nedavno sem v intervjuju rekel, da je Ljubljana naš dom, da je Slovenija naš dom. Seveda smo bili žalostni zaradi poraza, ampak pogovarjala sva se s predsednikom Adamom Deliusom in rekel mi je, da nimamo pravice biti žalostni. Žalostni so lahko tisti, ki so v dneh pred tekmo trpeli le nekaj kilometrov stran."