© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.06.2023 08:38:28

Koper pokazal zobe: Proti Dinamu zaostajal z 2:0, nato pa v vsega 4 minutah do ... (video)

m24.si

Koper se je na Brdu pomeril z zagrebškim velikanom in remiziral.

Koprčani nadaljujejo s pripravami na novo sezono, v četrtek pa je bila na sporedu nadvse zahtevna preizkušnja. Na Brdu pri Kranju so se pomerili z Dinamom, po vodstvu zagrebškega velikana z 2:0 in menjavi skoraj celotne ekipe pa so v razmaku 4 minut prišli do dveh zadetkov in remija z 2:2.

Za vodstvo Dinama je v 21. minuti poskrbel Fran Topić, na začetku drugega polčasa pa je vodstvo povišal Antonio Marin. Tik pred njim Jana Koprivca z bele točke ni uspel premagati Josip Mišić, a je sodnik Nejc Kajtazović še enkrat pokazal na belo točko, saj je slovenski vratar prehitro zapustil golovo črto.

Nato so na sceno stopili Koprčani, ki so v 62. minuti prek Nikole Krajinovića, ta je uspešno realiziral najstrožjo kazen, najprej znižali na 1:2, štiri minute kasneje pa je Omar Kočar postavil končnih 2:2.

Velja dodati, da Dinamo ni igral brez nekaterih pomembnih članov, ki so igrali za hrvaško reprezentanco v ligi narodov, Koprčani pa so imeli še sijajno priložnost za zmago, a je hrvaški vratar Danijel Zagorac Andreju Kotniku obranil strel iz neposredne bližine.