© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.04.2023 07:00:03

Trener Maribora razkril morebitno 'kupčijo' z Dinamom?! Njegove besede močno odmevajo ...

alesfevzer.com

Čeprav sezone še ni konec, je trenutno najbolj vroča tema prestop Žana Vipotnika.

V Mariboru se še pred zaključkom sezone pripravljajo na življenje brez Žana Vipotnika. Zdaj ni več vprašanje, ali bo odšel, temveč zgolj in samo: kam bo odšel. Vedno glasneje se omenja odhod v zagrebški Dinamo, s katerim bi lahko Maribor sklenil prav posebno kupčijo. 

O tem je za Sportske novosti spregovoril tudi trener Maribora Damir Krznar. "Verjamem, da je pravi za Dinamo! S svojim občutkom za gol in s svojo lahkoto doseganja zadetkov me spominja na Andreja Kramarića. Je rojen strelec, pomembna mu je delovna etika na najvišji ravni, je discipliniran, sprejema nasvete, sledi trenerjevim idejam, z njim ni nobenih težav v slačilnici," je svojega varovanca opisal Krznar in dodal, da bi kot trener seveda raje videl, da bi Vipotnik ostal v Mariboru, a glede na višino ponudbo bo to praktično nemogoče.

Ali je možno, da bi bil Tolić del paketa: Dinamo bi dobil Vipotnika, Maribor pa Tolića in še zajetno odškodnino? "Želel bi si, da bi bilo tako. Tolića potrebujemo, res dobro igra tu in mislim, da obstaja možnost takšnega dogovora. Maribor in Dinamo imata odlične odnose, kvalitetno sodelujeta," je še dodal Krznar.