© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.04.2022 09:08:15

MARIBOR nima mirnega spanca tudi zaradi JAMAJŠKE ČAROVNIJE. To je bila UMETNINA … (video)

Domen Jančič

Zasedba z Bonifike za Mariborčani še naprej zaostajajo za tri točke.

Koprčani Mariborčanom ne dovolijo, da bi na vrhu lestvice imeli miren spanec. Zoran Zeljković in njegovi varovanci ostajajo v dobrem nizu in po zmagi nad Celjani za vijoličastimi še naprej zaostajajo le za tri točke. Kanarčki so si v nedeljskem večeru ves izkupiček prigarali na krilih Lamina Colleyja in Kaheema Parrisa. V zelo gledljivi, zelo dobri tekmi.

Po zgodnjem domačem vodstvu so grofi v dinamičnem spopadu hitro odgovorili z izenačenjem, po pobudi gostov na začetku drugega polčasa pa so se gostitelji v 66. minuti veselili novega vodstva. In to na kakšen način! S čarovnijo Kareema Parrisa, z umetnino jamajškega napadalca. Po dolgi diagonalni podaji Ivana Borne Jelića Balte je sprejel žogo ob desni stranski črti in se na sijajen način znebil Grigorija Morozova, nato pa krenil v kazenski prostor, kjer je dvakrat 'zavrtel' Tamarja Svetlina, nakar je s prefinjenim strelom zatresel mrežo. Kapa dol za mojstrovino, ki je vredna nakupa vstopnice.

V končnici si je zasedba iz knežjega mesta seveda želela izenačiti, toda Primorci so potrdili zmago s tretjim zadetkom. Lamin Colley se je drugič vpisal med strelce, ko je unovčil podajo Karla Bručića in dejstvo, da Dušan Stojinović žoge ni uspel izbiti na želeni način. Celjani so se pritoževali, da je gambijski napadalec z angleškim potnim listom pred tem nepravilno oviral Damjana Vukliševića, a sodniki po ogledu posnetkov nepravilnosti niso zaznali ...

Če se vam posnetek spodaj ne prikaže, potem si ga lahko ogledate tudi na TEJ POVEZAVI.