© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.12.2021 08:57:51

Mura je dobila NAJVEČJO OKREPITEV za drugi del sezone! Črno-beli bodo MOČNEJŠI za ... (video)

Martin Metelko

Mura bo v drugem delu sezone veliko močnejša.

Dolgo je bil izven pogona, zato so številni nanj kar malce pozabili. A Luka Bobičanec je hitro poskrbel za to, da so se ga znova vsi spomnili. Po 111 dneh je v Arnhemu odigral svojo prvo tekmo po poškodbi adductorja, včeraj je odigral še svoj prvi prvenstveni obračun po poškodbi. 

Ante Šimundža je na gostovanju na Bonifiki popularnega 'Bobija' v igro poslal v 61. minuti, skupaj z Nardinom Mulahusejnovićem in Tomijem Horvatom. V tistem trenutku so Prekmurci zaostajali z 0:1 in strateg Mure je s to potezo zadel v polno. Prvi junak pa je bil - Luka Bobičanec. Slednji je najprej v 81. minuti močno sprožil iz velike razdalje, žoga je zadela vratnico in se odbila naravnost na nogo povsem samega Nardina Mulahusejnovića, ki jo je pospravil v prazno mrežo. 

luka bobicanec mura gw 2
Grega Wernig
Tri minute kasneje se je Bobičanec vpisal tudi med strelce. Tio Cipot je podal globinsko podajo, hrvaški nogometaš je bil v dokaj neugodnem položaju, precej desno v kazenskem prostoru kanarčkov, toda sprožil je pravi projektil, ki je končal pod prečko nemočnega Davida Adama. Koper je sicer v 95. minuti prišel do izenačenja, toda prvi junak dvoboja je bil vsekakor Luka Bobičanec. In ne glede na to, kaj bodo Muraši storili v zimskem prestopnem roku, je nekaj že jasno - Mura je največjo zimsko okrepitev že dobila!