© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.12.2021 13:12:03

KAAAJ? Zvezdnik prodaja skoraj novega POLDRUGI MILIJON VREDNEGA Lamborghinija ZA 'DROBIŽ' (foto)

Profimedia

Na priljubljeni spletni platformi za prodajo rabljenih avtomobilov se je pojavil oglas, ki je na Otoku dvignil ogromno prahu.

Gre namreč za luksuzni avtomobil Lamborghini Aventdor, ki ga je argentinski nogometaš Sergio Agüero pred sedmimi leti kupil za 1,5 milijona dolarjev. Pozneje je javno izjavil, da sploh ne ve, zakaj si ga je privoščil. "Sploh ne vem, zakaj zavraga sem kupil ta Lamborghini. V šestih letih sem z njim naredil manj kot 1200 kilometrov. Že dve leti razmišljam, kaj naj z njim. Ves čas stoji na dežju. Na njem so se celo naredile pajčevine," danes razlaga Agüero in dodaja, da je bil to najbolj brezvezen nakup, skratka povsem brez koristi.

Avtomobil, ki lahko doseže hitrost do 350 kilometrov na uro, je sicer takoj vzbudil zanimanje, za takšno 'zverino' je cena, ki jo je postavil Argentinec - zgolj 220 tisoč dolarjev - pravi drobiž. Lamborghini je namreč skoraj povsem nov.

Za nameček je Agüero v avtomobil vložil še precej denarja, saj ga je v roke dobil priljubljeni Yianni Charalambous, ki ga je preoblekel v satensko črno barvo, notranjost pa je dodelana s posebnimi materiali.

Lamborghini aguero

Lamborghini aguero 2

Lamborghini aguero 1

Lamborghini aguero 3