© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.10.2021 17:33:02

Olimpijini navijači igralcem OBRNILI HRBET, zatem pa OSTRO OKRCALI novo vodstvo kluba

alesfevzer.com

Olimpija je po spremembi oblasti odigrala tri tekme - po enkrat je zmagala, izgubila in remizirala.

A pomembneje od štirih prvenstvenih točk in izpada iz pokalnega tekmovanja je igra zeleno-belih, ki že kaže prve obrise - nečesa nevšečnega, preveč obrambno naravnanega. Številni navijači že vihajo nosove, zeleno-beli, ki so prej v povprečju dosegali skoraj zadetek in pol, so zdaj (skupaj s pokalnim obračunom) zdrseli pod en povprečni zadetek. To pa je igra, ki je njihovi privrženci ne želijo gledati.

Milan Mandarić se v času svojega predsedovanja ni proslavil, tako je njegov odhod že sam po sebi pri navijači vzbudil olajšanje in optimizem za naprej. A njegov naslednik Adam Delius, ne glede na to, kako pomembna je v resnici njegova vloga, ter predvsem hrvaška struja skupaj z Mladenom Rudonjo za zdaj ne ponuja nič vzpodbudnega.

olimpija
alesfevzer.com


Člani navijaške skupine Green Dragons so tako po piškavem remiju z malim mestnim tekmecem Bravom, ko je tik pred koncem že kazalo celo na poraz v Stožicah, igralcem obrnili hrbte. Običajen pozdrav po koncu tekme se tokrat ni zgodil, s tem so izrazili nestrinjanje s smerjo, v katero pluje zelena barka. Na drugi strani so, zanimivo, gledalci z glavne tribune igralcem namenili glasen aplavz.

Na družbenem omrežju so zapisali:
"Srečen remi proti Bravu, za navijača Olimpije ne more predstavljati razloga za veselje. Mučenje žoge tudi ne.
Navijanje je bilo kljub vsemu korektno, pohvale vsem, ki ne glede na vse vztrajate na severu.
Čaka nas še pet krogov, ki jih moramo oddelati korektno! Danes teden gremo v Kidričevo.
PS. Še vedno čakamo na obljubljena zagotovila glede prvih kadrovskih potez novega vodstva in ostalih stvari..."

Naslednji tedni bodo še kako zanimivi. Novo vodstvo Ljubljančanov skupaj s trenerjem Dinom Skenderjem namreč izrazito razsipniško zapravlja kredit pri navijačih.


GOOOOOOLLLLLLL... Poglejte mojstrovino, ki je Olimpiji prinesla točko (video)