© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.09.2021 10:51:56

Dervišević v VELIKEM INTERVJUJU: Veste, kaj manjka? Da bi se vrnil Zahović in vrnil tudi mene ...

Domen Jančič

Ravno danes se bo vkrcal na letalo, ki ga bo iz Zagreba popeljalo do njegovega novega začasnega domovanja v Indiji. Z Amirjem Derviševićem smo se v ponedeljek še sestali v Ljubljani, v torek je bil že v Mariboru, kjer je spakiral kovčke.

V slabo uro trajajočem pogovoru, ki so ga prekinili številni mimoidoči, ki so želeli zgolj stisniti roko popularnemu Fužincu – med drugim so ga prisrčno pozdravili nekdanji košarkarski zvezdniki Primož Brezec, Sani Bečirović in Jasmin Hukić – nam je Derva zaupal marsikaj zanimivega. Ni želel obračunavati z vijoličastimi, ki so se ga znebili na precej grd način, a je hkrati priznal, da ga boli, ker je iz Ljudskega vrta odšel na način, na katerega je odšel. Zdaj se bo poskušal med žive vrniti daleč stran od Slovenije, v Indiji, od katere pričakuje veliko. "Kdo ve, morda se bom vrnil kot poduhovljen človek. Saj veste, namaste in to," se je pošalil vedno zabavni Dervišević.

CELOTEN POGOVOR Z AMIRJEM DERVIŠEVIĆEM, V KATEREM JE SPREGOVORIL O NE PREVEČ LEPEM RAZHODU Z MARIBOROM, O NOVI AVANTURI V INDIJI IN O TEM, DA MANJKA ZGOLJ ŠE VRNITEV ZLATKA ZAHOVIĆA, KI BI POTEM V LJUDSKI VRT VRNIL TUDI NJEGA, SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI