© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Jure Bohorič
Jure Bohorič
03.07.2021 08:26:17

REPREZENTANČNI NAPADALEC se je NENADEJANO VRNIL v Slovenijo in MOČNO PRESENETIL z izbiro kluba!

Profimedia

Poletni prestopni rok je tudi v Sloveniji že v polnem zamahu. Na zadnji delovni dan prvega julijskega tedna se je Olimpija okrepila v napadu, novega napadalca pa so našli tudi Celjani.

Celjani so se letošnje poletne tržnice lotili sila resno, kot zadnji se jim je pridružil Žan Medved.

Več kot očitno je, da so ruski poslovneži, ki so že pred časom prevzeli vajeti v klubu, končno odprli vrečo z denarjem. In to na široko. Medved namreč še zdaleč ni edini, ki se je v zadnjih dneh preselil v knežje mesto. Med drugim so poraženega finalista letošnjega pokala okrepili Tjaš Begić, sila nadarjeni fant, ki je nazadnje nosil dres Gorice, iz Kopra je prišel tudi Maj Mittendorfer. Za oba skupaj so Celjani odšteli skoraj pol milijona evrov!


Hkrati sta nova člana postala Kevin Žižek in Florijan Raduha, ki sta prišla iz Prekmurja, po letu dni v Splitu pri Hajduku se je domov vrnil tudi Burin. Zdaj se mu bo na stadionu Z’dežele pridružil še en nekdanji član Olimpije, in sicer 22-letni Medved, ki je nedolgo tega branil barve mlade slovenske reprezentance na domačem evropskem prvenstvu.

Medved je bil v pretekli sezoni član slovaškega velikana Slovana, a je drugi del sezone preživel na Poljskem, kjer je nosil dres krakovske Wisle. V Celje naj bi se preselil kot posojen nogometaš kluba iz Bratislave, in sicer za leto dni. S Slovanom Medveda sicer veže še dvoletna pogodba.

VEČ O TEM SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI TISKANI IZDAJI EKIPE SN IN NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!