© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.07.2021 07:46:31

PANIKA v Barceloni! Lionel Messi je dobil NORO ponudbo, s katero Katalonci NE MOREJO TEKMOVATI!

Profimedia

Na prvi julijski dan je Lionel Messi postal prost igralec.

Pri Barceloni se na vse kriplje trudijo, da bi podaljšali pogodbo s svojim superzvezdnikom, predsednik Joan Laporta pa zatrjuje, da gredo pogovori v pravo smer in na ta način skuša pomiriti navijače. Pa gre res?

Ker je prost, brez odškodnine, si ga seveda v svojih vrstah želi kopica klubov, toda dejstvo je, da si ga lahko le malokdo privošči. Po poročanju španskih medijev pa je na njegov naslov prišla nora ponudba, ki jo je poslal nihče drug, kakor PSG. Nikakršno presenečenje ni, da je ta (precej?!) višja od tiste, ki naj bi mu jo ponudil katalonski velikan, saj ima ta velike finančne težave.

Za zdaj še ni znano, kako se bo Messi odločil, saj je povsem posvečen igranju za izbrano vrsto, s katero se trenutno mudi v Braziliji, kjer na Copa Americi lovi svojo prvo veliko reprezentančno lovoriko. Prav tako mu tudi Parižani ne želijo preveč 'težiti' ali kakorkoli pritiskati nanj, pripravljeni so počakati, kolikor bo potrebno, da premisli in izbere, kje bo nadaljeval kariero. Verjetno pa to ni edina ponudba, ki jo bo Messi prejel v tem mesecu ...