© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.12.2020 13:31:20

MIŠICE ALI ...?! Samardžić dobil PRECEJ KILOGRAMOV? Ti posnetki KROŽIJO PO SPLETU! (foto & video)

Jurij Kodrun

Po Luki Dončiću in Jamesu Hardnu ... bivši kapetan Olimpije Miral Samadržić?!

Odlični branilec ljubljanskih zeleno-belih je manjkal štiri tekme, potem ko je bil kaznovan zaradi udarca s komolcem  zaradi česar mu je predsednik Olimpije Milan Mandarić tudi odvzel kapetanski trak. Samardžić je bil na zadnji tekmi jesenskega dela spet na voljo, a v igro ne bi vstopil, če se v 78. minuti ne bi poškodoval Marko Perković. Tako je ob zmagi nad Gorico z 2:0 bivši kapetan vendarle dobil priložnost, mnogi navijači Olimpije (in ne samo oni) pa so opazili spremenjeno postavo. 

V primerjavi z novembrskimi tekmami (kaj šele s tekmo konca septembra, s katere je naslovna fotografija) je bil Samardžić namreč videti občutno močnejši, z navidez precej okrepljenim zgornjim delom telesa in tudi s temu primernim premikanjem. Tako na fotografijah kot na posnetkih se resnično zdi, da je Miral dobil kar nekaj kilogramov, pri čemer pa je seveda povsem mogoče, da je v zadnjih tednih močno telovadil in trup okrepil na tak način. 

Nič ne sodimo, podajamo vam le fotografije in posnetka, ki sta zakrožila na spletu. Enega najdete na tej povezavi in drugega najdete na tej povezavi  v prvem primeru gre za trenutek vstopa v igro, v drugem pa za tek v napad po prvi njegovi akciji. Poglejte in presodite sami.   

Galerija