© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
EkipaSN/jb
EkipaSN/jb
05.10.2020 09:26:58

PRESTOPNA BOMBA!! Manchester City KUPUJE nogometaša OLIMPIJE, v igri MILIJONSKA ODŠKODNINA!

Jurij Kodrun

Enrik Ostrc je pred odhodom iz Ljubljane.

V Angliji se bo danes zaključil poletni prestopni rok, ki bi lahko postregel tudi z odmevnim poslom, povezanim s slovenskim nogometom. Kot smo izvedeli iz zelo zanesljivega vira, je tik pred odhodom na Otok mladi vezist Enrik Ostrc! Ob tem je še kako zanimivo, da se je za vezista Olimpije ogrel kar angleški velikan Manchester City, ki ga s klopi vodi kultni Josep Guardiola. City se že dlje smuka okrog Ostrca, toda slednji je sprva ponudbo sinje modrih zavrnil. Guardiole s tem ni odgnal, pogajanja so se nadaljevala in zdaj je prestop vendarle tik pred realizacijo. 

Če bo šele 18-letni vezist zares podpisal za Manchester City, bo v blagajno Olimpije kapnil kar zajeten znesek denarja. Odškodnina za Primorca, ki je v preteklih tednih in mesecih zbudil tudi zanimanje drugih klubov, med drugim Bayerna in AC Milana, naj bi se namreč po trenutno dosegljivih informacijah vrtela okrog milijona evrov.

V kolikor bo Ostrc dejansko podpisal za City, bo vendarle preteklo še nekaj vode, preden se bo sploh lahko začel dokazovati v njegovem dresu. Angleški velikan ga bo namreč, če bo prestop realiziran, nemudoma poslal na kaljenje drugam, šušlja se, da v enega od partnerskih klubov. Kot možnost se omenja predvsem nizozemsko NAC Bredo, kjer se je kalil tudi nesojeni član Olimpije Luka Ilić.

enrik ostrc mm
Martin Metelko