© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.07.2020 08:31:22

NAGRADE BODO! Zgodovinski uspeh Celja, temu primerna bo tudi nagrada: V klubu so nam rekli, da ...

Jurij Kodrun

Celjani bodo za naslov prvaka tudi temu primerno nagrajeni.

Celjani se veselijo, prejšnji teden so se veselili nepozabnega uspeha, osvojili so prvi naslov državnega prvaka v zgodovini kluba. Eden od tvorcev pravljice je bil tudi Žan Zaletel. Gre za igralca, ki mu trener Dušan Kosić neizmerno zaupa, bil je tako rekoč deklica za vse; igral je na položaju štoperja, zadnjega vezista in bočnega branilca. Mladenič, ki bo sredi septembra dopolnil 21 let, se je pogovarjal s kolegi s tiskane izdaje Ekipe SN, med drugim je beseda nanesla tudi na finančno nagrado za naslov prvaka. Kot je razkril, so v klubu obljubili nagrado, o višini pa ...

"Uf, tega pa ne vem. Verjemite, da ne. O tem se sploh nismo pogovarjali. V klubu so nam rekli, da bomo nekaj dobili, da bomo nagrajeni, a konkretnega zneska ni omenjal nihče in še danes ga ne poznam," je odvrnil mladi celjski nogometaš, ki bi si, če se malce pošalimo, zaradi svoje vsestranskosti zaslužil trojno premijo, saj je med sezono igral kot štoper, bočni branilec in zadnji vezni igralec. Za vsako vlogo eno. "Ha, ha ... Ne, ni potrebe po čem takem," se je nasmejal Žan.

CELOTEN POGOVOR Z ŽANOM ZALETELOM SI LAHKO PREBERETE SAMO V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!