© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.07.2020 19:12:06

Nekdanja PROSTITUTKA je razkrila, kakšen je Cristiano Ronaldo V POSTELJI: Tega pa res NISEM PRIČAKOVALA!

Instagram

Nekdanja miss Bum Bum Andressa Urach je objavila avtobiografijo, v kateri je med drugim zapisala, da je bila v postelji s Cristianom Ronaldom.

No, ni se ustavila zgolj pri tem. Znana teve voditeljica in manekenka se je ukvarjala tudi s prostitucijo. Med drugim je priznala, da je do 27. leta imela več kot tisoč moških, njene stranke pa so bili zgolj člani elite. V knjigi je zapisala, da je bil med njimi tudi Cristiano Ronaldo, in postregla z nekaj pikantnimi podrobnostmi srečanja s portugalskim nogometnim zvezdnikom.

Ronaldu sta Andresso Urach bojda 'priporočila' dva nogometaša, ki sta že prej bila z njo. "Poklical me je in me vprašal, ali imam res najboljšo zadnjico v Braziliji," je začela omenjeno zgodbo, nato pa nadaljevala, da ji je srce močno razbijala, ko se je znašla v dvigalu hotela, v katerem je prebival. Zelo dobro je vedela, kdo je Cristiano Ronaldo, zato je bilo razburjenje še toliko večje. "Ko je odprl vrata svoje sobe, me je pričakal z nasmehom in me povabil vanjo. Na kratko sva se pogovorila o tem, kaj bova počela, potem pa me je zagrabil. Seks je bil divji in grob, sploh nisem mogla verjeti, da je tak. Ronaldo je v postelji zelo agresiven in vsega skupaj je bilo kar hitro konec," je povedala Andressa Urach.

Naslov njene avtobiografije je Morri para Viver - Meu submundo de fama, drogas e prostituição, kar bi se v prostem prevodu glasilo nekako takole: "Umrla, da bi živela – moj drugi svet slave, mamil in prostitucije".