© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.07.2020 15:36:46

PRESENETLJIVO! Sprememba na klopi sežanskega TABORA!

Martin Metelko

Po pravkar končani sezoni je prišel čas za kadorvske spremembe v klubih.

Vrnitev na prvoligaško sceno so Sežančani odlično prestali, sezono so končali na sedmem mestu in si brez večjega stresa že pred finišem tekmovanja priborili obstanek v ligi, s tem pa so tudi izpolnili osnovni cilj kluba.

Ekipo so v zadnjem letu vodili trije trenerji. Najprej je na klopi sedel Andrej Razdrh, ki je Kraševce vodil že v drugi ligi, toda kmalu po začetku sezone se je preselil v Domžale, takrat ga je zamenjal Almir Sulejmanović. Pozimi pa smo videli še drugo menjavo na tem mestu, prišel je Mauro Camoranesi, Sulejmanović pa je postal njegov pomočnik.

Zdaj pa se je sodelovanje med Velenjčanom in Sežančani končalo. Iz kluba so namreč sporočili, da so se sporazumno razšli s Sulejmanovićem, ki si je zaželel novih izzivov. "Rad bi se zahvalil vodstvu kluba za izkazano zaupanje v pretekli sezoni. Za nami je zgodovinska sezona in vesel sem, da nam je skupaj uspelo doseči zastavljeni cilj. V meni je prevladala želja po samostojnem delu. Ekipi in strokovnemu štabu z legendarnim Maurom na čelu pa želim, da nadaljujejo v naslednji sezoni z zmagovalnim nizom, kot se je končala letošnja sezona. Hvala tudi vsem gostoljubnim Kraševcem, ki so poskrbeli, da sem se na Krasu počutil kot doma. Srečno!" se je Almir Sulejmanović poslovil od rdeče-črnih.

"Almir je s svojo delavnostjo in strokovnostjo pustil neizbrisen pečat pri uspehih našega kluba v tekmovalni sezoni 2019/20. Zagotovo pa nam bo v spominu najbolj ostala oktobrska tekma proti Mariboru, na kateri so naši nogometaši pod njegovim vodstvom zmagali s 4:1," pa je ob odhodu 42-letnega strokovnjaka na svoji spletni strani zapisal sežanski klub.