© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.06.2020 12:47:50

Vse je jasno, Olimpija ima NOVEGA TRENERJA! Glejte, kakšno pogodbo je podpisal ...

m24

Olimpija ima novega trenerja.

Med slovenskimi ljubitelji nogometa je bilo po slovesu Safeta Hadžića eno najpogostejših vprašanj, kdo bo v prihodnje vodil Olimpijo. Dosedanji pomočnik Nikica Milenković je bil zgolj začasna rešitev, Mandarić pa je z najtesnejšimi sodelavci iskal trajnejšo rešitev. In jo tudi našel!

Že včeraj smo razkrili, da je prvi kandidat za trenerja Olimpije Hrvat Dino Skender. Že pred dnevi naj bi se nekdanji trener Osijeka dogovoril vse potrebno z vodstvom ljubljanskega prvoligaša, zdaj pa sta strani podpisali dveletno pogodbo.

Gre sicer za neizkušenega trenerja, decembra 1983 rojeni Skender je doslej vodil le Osijek, in sicer od marca do septembra 2019. V tem času je Osijek vodil na 21 tekmah, na katerih je zabeležil 10 zmag, 5 remijev in 6 porazov. Januarja letos se je vrnil v Osijek, kjer je prevzel vlogo vodje mladinskega pogona. V sezoni 2018/19, ko je bil trener tudi Skender, je v prvem moštvu Osijeka nase opozorilo kar nekaj mladih nogometašev, prav domnevno dobro delo z mladimi je bil tudi eden od razlogov, zakaj se je Mandarić na koncu odločil zanj.