© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.06.2020 12:04:25

Zlatko ZAHOVIĆ je šokiral s svojim razkritjem: Grdo so ravnali z mano, vpletena je bila tudi hčerka, zdaj pa se BOJIM ...

Jurij Kodrun

Nekdanji športni direktor Maribora Zlatko Zahović z zanimivim razkritjem.

Nekdanji športni direktor Maribora je bil gost pogovorne oddaje na NET TV duel z Alešem Preglom, kjer se je dotaknil številnih zanimivih tem. Med drugim tudi svojih začetkov in zloglasne skupine ljudi, ki želi zrušiti Maribor.

"Situacija je bila ob mojem nastopu funkcije športnega direktorja res huda. Uporabil sem vse svoje znanje, svoje izkušnje in še kaj privatnega, da se to dvigne na raven, kot si ga mesto zasluži. Začetki so bili vse prej kot lahki. Ko je v takem strokovnem, finančnem in materialnem kaosu neka družba ... Ta družba je še vedno prisotna na stadionu, okrog stadiona in vleče nazaj. Na začetku sem pričakoval težave s temi ljudmi, bojim pa se, da so ti ljudje nazaj ... " je bil skrivnosten Zahović in nadaljeval: "Ti ljudje so zelo zelo grdo ravnali z Milkom (Đurovskim, op. p.), z mano še toliko bolj, ker je bila vpletena moja družina, moja hčerka. In ti ljudje so se zdaj vrnili. Bojim se, priznam. Ne zase, temveč za klub."